fbpx
Menu
was successfully added to your cart.

Disney by Easywalker Buggy

Registreer je product hier

Je kunt hier je product registreren. De kassabon dien je te bewaren als garantiebewijs. De garantie wordt verleend door de winkel waar je jouw Easywalker hebt gekocht.

  • Disney by Easywalker Buggy

FAQ’s

Wij helpen je graag en voor de meeste gestelde vragen kun je hier een antwoordt vinden. Houd er rekening mee dat de garantie geldig is bij de winkel waar je jouw Easywalker hebt gekocht.

Frame

De rem werkt niet meer, kan dit worden gerepareerd?

De rem heeft regelmatig onderhoud nodig. Spray de wieltjes en de rem regelmatig in met White Grease. Indien dit niet helpt dan is de snelste en makkelijkste oplossing het vervangen van de achterwielen en het rem systeem. Deze kun je bestellen via ons service center de Kinderwagen Garage (www.kinderwagengarage.nl). Onderdelen, Easywalker, Disney Buggy (Bekijk de video voor instructies: Youtube).

De rem stang is verbogen, kan ik deze terug buigen?

Indien de stang heel licht verbogen is, kun je proberen om deze terug te buigen. Indien dit niet lukt dan is de snelste en makkelijkste oplossing het vervangen van de achterwielen en het rem systeem. Deze kun je bestellen via ons service center de Kinderwagen Garage (www.kinderwagengarage.nl). Onderdelen, Easywalker, Disney Buggy

De handvaten zijn beschadigd, kan ik deze vervangen?

Deze reparatie kun je alleen uitvoeren met gebruik van een klinknagelpistool. Ben je zelf niet zo handig, dan kun je contact opnemen met ons service center de Kinderwagen Garage (www.kinderwagengarage.nl). Reparatie, Easywalker, Disney Buggy

Kan ik een nieuwe draagriem bestellen?

Dit onderdeel kun je bestellen via ons service center de Kinderwagen Garage (www.kinderwagengarage.nl). Onderdelen, Easywalker, Disney Buggy

Waar kan ik het serie- en batchnummer vinden?

Het serie- en batchnummer kun je vinden op een witte sticker onderop het frame.

Zitje

Het harnas is beschadigd/kwijt, waar kan ik een vervanging bestellen?

Dit onderdeel is te koop via ons service center de Kinderwagen Garage (www.kinderwagengarage.nl). Onderdelen, Easywalker, Disney Buggy (Bekijk de video voor instructies: verwijderen: https://youtu.be/CrFg0kJkqiE / plaatsen: https://youtu.be/xg2g4VTAois)

Kan ik een nieuwe bekleding bestellen voor het zitje?

Je kunt de stof voor het zitje bestellen via ons service center de Kinderwagen Garage (www.kinderwagengarage.nl). Bekleding, Easywalker, Disney Buggy (Bekijk de video voor instructies: verwijderen: https://youtu.be/CrFg0kJkqiE /plaatsen: https://youtu.be/xg2g4VTAois)

Kan ik de stof en/of inlay van het zitje wassen?

Lees alsjeblieft het waslabel op de bekleding en volg de instructies: verwijderen: https://youtu.be/CrFg0kJkqiE, plaatsen: https://youtu.be/xg2g4VTAois)

Ik kan de standen van het zitje niet meer veranderen, wat kan ik hier aan doen?

Om dit z.s.m. op te lossen, neem alsjeblieft contact met ons op via info@easywalker.nl. Graag ontvangen wij het serie- en batchnummer. Beide zijn te vinden op een witte sticker onderop de remstang. Ook ontvangen wij graag een kopie van het aankoopbewijs.

Zonnekap

Ik wil graag een nieuwe zonnekap bestellen.

Dit onderdeel is te koop via ons service center de Kinderwagen Garage (www.kinderwagengarage.nl). Bekleding, Easywalker, Disney Buggy (Bekijk de video voor instructies: verwijderen: https://youtu.be/CrFg0kJkqiE / plaatsen: https://youtu.be/xg2g4VTAois)

De zonnekap is verbogen, kan ik hier nog iets aan doen?

Dit gebeurt meestal als de buggy ingeklapt wordt voordat de zonnekap ingeklapt is. Zorg ervoor dat je de zonnekap als eerste inklapt en daarna pas de buggy zelf. Helaas valt dit niet te repareren, je kunt een nieuwe zonnekap bestellen bij ons service center de Kinderwagen Garage (www.kinderwagengarage.nl). Bekleding, Easywalker, Disney Buggy

Kan ik de zonnekap wassen?

Lees alsjeblieft het waslabel op de zonnekap en volg de instructies. De zonnekap van de buggy kan niet worden gewassen in de wasmachine. Was deze met de hand met een wasmiddel voor de fijne was. Let op dat de baleinen niet verbogen worden, deze zijn gemaakt van plastic en kunnen gemakkelijk vervormen.

Beschermt de zonnekap tegen UV straling?

Ja, alle zonnekappen van Easywalker hebben een UPF 50+ filter

Wielen

De wielen piepen, is dit op te lossen?

Je kunt de wielen inspuiten met ‘White Grease’. Volg de instructies uit de video: (https://youtu.be/vqwt-NED7Hg). White Grease kan besteld worden via (www.kinderwagengarage.nl). Onderdelen, Easywalker, Easywalker Buggy of bij iedere bouwmarkt.

Kan ik nieuwe voorwielen bestellen?

Je kunt de wielen bestellen via ons service center de Kinderwagen Garage (www.kinderwagengarage.nl). Onderdelen, Easywalker, Disney Buggy (Bekijk de video voor instructies: https://youtu.be/z2WhJoQhnY0)

Accessoires

Ik wil graag een nieuw boodschappenmandje bestellen.

Dit onderdeel is te koop via ons service center de Kinderwagen Garage (www.kinderwagengarage.nl). Onderdelen, Easywalker, Disney Buggy

Wat is het maximale gewicht dat ik in het boodschappenmandje kan vervoeren?

Het maximale gewicht voor in het boodschappenmandje is 5 kg.

Welke autostoeladapter heb ik nodig?

Voor de Disney buggy heb je de autostoeladapter met artikelnummer EB10150 nodig. De adapterset EMB10013 van de 2013/2015 collectie is ook geschikt. Dit onderdeel is te koop via ons service center de Kinderwagen Garage (www.kinderwagengarage.nl). Onderdelen, Easywalker, Disney Buggy (Deze accessoire is niet geschikt voor de Buggy+ en de XS Buggy).

Welke autostoel past op de adapter?

De Easywalker autostoel adapters worden getest volgens de Europese wetgeving. Dit houdt in dat een kinderwagen of buggy rechtop blijft staan bij een helling van 12 graden met 13 kg in het autostoeltje. Via de onderstaande link kun je zien welke autostoeltjes zijn getest en goedgekeurd voor de Easywalker autostoel adapters.

Ik wil graag accessoires kopen voor mijn Easywalker. Waar kan ik deze vinden?

Je kunt de accessoires bestellen via één van onze verkooppunten of via ons service center de Kinderwagen Garage (www.kinderwagengarage.nl). De bumper bars (veiligheidsbeugels) passen op alle onze buggy’s m.u.v. de XS buggy’s. De regenhoesjes en mosquito netten zijn verkrijgbaar voor de MINI collectie en Easywalker buggy collectie (deze zijn niet overzetbaar i.v.m. een andere vorm van de zonnekap). Bekijk ook onze collectie universele accessoires!

Customer care

Wij helpen je graag verder via de volgende kanalen:

Je kunt ons bereiken op maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Telefoon: +31 20 420 7000
Email: info@easywalker.nl – antwoord binnen 24 uur
Facebook: https://www.facebook.com/easywalkerofficial/ – antwoord binnen 24 uur

Je kunt ook contact met ons opnemen, via dit contact formulier:

POPULAIRE ACCESSOIRES

Transporttas

Soft Cot

Muskietennet