Life is glorious. Let's go.

Er zijn vele manieren om het leven te bewandelen. Van hiken tot wandelen, slingeren tot slenteren. Of je nu dicht bij huis blijft of de wijde wereld in gaat. Voel de vrijheid van het buiten zijn en geniet van elk avontuur. De wereld begint aan je voeten. Wij nodigen jou en je familie uit om samen met ons de wereld te bewandelen.

Geschiedenis

Easywalker is in 1989 opgericht in Amsterdam door René Floore. Hij stopte met zijn werk in de slagerij van zijn vader en ontwikkelde als eerste in Europa een iconische driewieler: the Easywalker Classic.

Met deze bekroonde driewieler veranderde René het beeld van ouders op kinderwagens.

De kinderwagen was nu niet alleen geschikt voor verschillende situaties buiten, maar werd ook  een object of desire. Zelfs mannen wilden er achter lopen!

Na de introductie breidde het merk zich snel uit naar omliggende landen als België, Duitsland en Frankrijk.

Inmiddels is Easywalker bekend onder ouders in meer dan 42 landen. En nog altijd werken we volgens de filosofie van 1989: “thinking forward and life loving”.

Easywalker stimuleert ouders om op pad te gaan en samen te komen met de wereld om ons heen. Wij maken producten voor zowel de ouders als het kind waarbij de nadruk op beauty of bonding ligt samen met beautifully simple. De verbintenis tussen ouder en kind op een mooie en eenvoudige wijze.

Zo wandelen wij met Easywalker de wereld over.